Počet záznamů: 1
Zvěřina
SYS 1167926 LBL 01555nam-a2200457-i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20230531065643.7 007 ta 008 220919s2022----xr-a---e------001-0-cze-- 015 $a cnb003458534 020 $a 978-80-7541-255-3 $q (brožováno) 035 $a (OCoLC)1354195047 040 $a ULG001 $b cze $e rda 041 1-
$a cze $h ger 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt 080 $a 637.55 $2 MRF 080 $a 641.55:637.54/.55 $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Mangold, Matthias F., $d 1962- $7 xx0217854 $4 aut 240 10
$a Wild. $l Česky 245 10
$a Zvěřina / $c Matthias F. Mangold ; fotografie: Matthias Neubauer, Coco Lang 250 $a České vydání první 264 -1
$a Praha : $b Vašut, $c 2022 300 $a 62 stran : $b barevné ilustrace ; $c 20 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 336 $a statický obraz $b sti $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 490 1-
$a Jak na to 500 $a Přeloženo z němčiny 500 $a "Překlad © Jiří Pour" --Tiráž 501 $a Obsahuje rejstřík 520 3-
$a Kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788075412553 $2 Městská knihovna v Praze 650 07
$a zvěřina $7 ph305441 $2 czenas 650 07
$a zvěřinová jídla $7 ph116792 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 700 1-
$a Neubauer, Mathias, $d 1970- $7 xx0247574 $4 pht 700 1-
$a Lang, Coco, $d 1974- $7 xx0129557 $4 pht 700 1-
$a Pour, Jiří $4 trl 830 -0
$a Jak na to (Jan Vašut) 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1