Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů 5


  1. 1. vyd. - Praha : Fortuna, 2003 - 135 s., [16] s. barev. obr. příl. : barev. il. ; 30 cm
    ISBN 80-7168-863-0
      Sedláčková, Hana, - Autor
     kuchařství  jídla
     učebnice středních škol  kuchařské recepty
    Údaje o názvuTechnologie přípravy pokrmů 5. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy / Hana Sedláčková ... [et al.]
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Fortuna, 2003
    Fyz.popis135 s., [16] s. barev. obr. příl. : barev. il. ; 30 cm
    ISBN80-7168-863-0 Kč 119,00
    Číslo nár. bibl.cnb001286167
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Autor)
    Předmět.hesla kuchařství * jídla
    Forma, žánr učebnice středních škol * kuchařské recepty
    Konspekt37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , 641/642 , (075.3) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Učebnice pro výuku předmětu technologie přípravy pokrmů, obsahuje studenou kuchyni,zásady dietního stravování,gastronomická pravidla pro různé příležitosti. Zdroj anotace: Národní knihovna České Republiky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.