Počet záznamů: 1
Polévky a dušená jídla
Vyd. 1. - Praha : Reader's Digest Výběr, 2007 - 160 s. : barev. il. ; 25 cm
ISBN 978-80-86880-79-2
Dobře jíst, dobře žít
slaná jídla polévky
kuchařské receptySignatura C 418.949 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Polévky a dušená jídla Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Reader's Digest Výběr, 2007 Fyz.popis 160 s. : barev. il. ; 25 cm ISBN 978-80-86880-79-2 Číslo nár. bibl. cnb001728495 Edice Dobře jíst, dobře žít Poznámky Přeloženo z angličtiny. Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík Originál Soups and casseroles Předmět.hesla slaná jídla * polévky Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:664.41 , 641.827 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:634e0380-657b-11e8-a583-005056827e51 Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY V této knize ze série Dobře jíst, dobře žít zjistíte, že rajská polévka nebo dušená zelenina může vypadat a chutnat úplně jinak, než jak jste zvyklí. V POLÉVKÁCH A DUŠENÝCH POKRMECH se bílkoviny spojují se zdraví prospěšnými vitaminy, minerály a vlákninou ve zdravé jídlo, které si uchovává všechny důležité výživné látky použitých surovin. Mohou být neobyčejně pestré a hodí se k jakékoli příležitosti. Zásadní roli v nich hraje zelenina, ať už jako hlavní součást nebo tím, že dodá správnou chuť, hustotu a barvu vývarům. Také čerstvé nebo sušené ovoce, voňavé bylinky nebo výrazná koření, semínka a ořechy přispívají svými typickými chutěmi. A přidáme-li ještě knedlíčky, noky, luštěniny nebo obiloviny, dostaneme báječné jídlo z jednoho hrnce. Zdroj anotace: Portál Srovnáme.czNačítání…
Počet záznamů: 1