Počet záznamů: 1  

Vláknité mikromycety (plísně), mykotoxiny a zdraví člověka


  1.  Malíř, František, 1953- - Autor
    Vyd. 1. - Brno : Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů, 2003 - 349 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 30 cm
    ISBN 80-7013-395-3
      Ostrý, Vladimír, - Autor
     plísně  mykotoxiny  potravinářská mikrobiologie  aplikovaná mikrobiologie  plísně
     monografie
    Vláknité mikromycety (plísně), mykotoxiny a zdraví člověka
    Údaje o názvuVláknité mikromycety (plísně), mykotoxiny a zdraví člověka / František Malíř, Vladimír Ostrý a kolektiv autorů
    Záhlaví-jméno Malíř, František, 1953- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeBrno : Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů, 2003
    Fyz.popis349 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 30 cm
    ISBN80-7013-395-3
    Číslo nár. bibl.cnb001292098
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Poznámky500 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Ostrý, Vladimír, 1957- (Autor)
    Předmět.hesla plísně - zdravotní aspekty * mykotoxiny * potravinářská mikrobiologie * aplikovaná mikrobiologie * plísně
    Forma, žánr monografie
    Konspekt579 - Mikrobiologie
    MDT 616 , 615.918:582.28 , 579.67 , 579.6 , 582.281.21 , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Vláknité mikromycety (plísně), mykotoxiny a zdraví člověka
    Význam plísní pro lidské zdraví, jejich charakteristika, morfologie, metabolismus, rozmnožování apod. je tématem této publikace. Na jejím vytvoření se podílelo osm autorů, kteří se na svých pracovištích zabývají výzkumem mykotoxinů, ochranou zdraví a prevencí při manipulaci s nimi. Publikace je psaná srozumitelně i pro laiky. Jsou zde uvedeny nepřímo i informace týkající se ječmenářství, sladovnictví a pivovarnictví a lze ji doporučit všem, kteří s plísněmi a mykotoxiny přicházejí v praxi do styku. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.