Počet záznamů: 1  

Prožitek a tělesnost

  1. SYS1139208
    LBL
      
    00000nam^a22^^^^^^a^4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240222110413.1
    008
      
    031008s2003----xr-a---e------100-0-cze--
    015
      
    $a cnb001279542
    020
      
    $a 80-903285-0-4 $q (brož.)
    040
      
    $a ABA001 $b cze
    041
    0-
    $a cze $a slo
    072
    -7
    $a 159.98 $x Aplikovaná psychologie $9 17 $2 Konspekt
    080
      
    $a 130.122 $2 MRF
    080
      
    $a 796.011 $2 MRF
    080
      
    $a 159.9:796 $2 MRF
    080
      
    $a (062.534) $2 MRF
    111
    2-
    $a Prožitek a tělesnost $d (2002 : $c Praha, Česko) $7 mzk2003197533
    245
    10
    $a Prožitek a tělesnost : $b sborník příspěvků konference konané 24.4.2002 na UK FTVS / $c Jiří Kirchner, Petr Kavalíř (editoři)
    260
      
    $a Praha : $b Asociace psychologů sportu České republiky, $c 2003
    300
      
    $a 156 s. : $b il. ; $c 30 cm
    500
      
    $a 200 výt.
    500
      
    $a Část. slovenský text
    504
      
    $a Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
    520
    3-
    $a Sborník příspěvků z konference Asociace psychologů sportu České republiky. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788090328501 $2 Národní knihovna ČR
    650
    07
    $a prožitek $7 ph124691 $2 czenas
    650
    07
    $a tělesnost $7 ph126831 $2 czenas
    650
    07
    $a psychologie sportu $7 ph115953 $2 czenas
    655
    -7
    $a sborníky konferencí $7 fd133333 $2 czenas
    700
    1-
    $a Kirchner, Jiří, $d 1978- $7 xx0020140 $4 edt
    700
    1-
    $a Kavalíř, Petr $4 edt
    710
    2-
    $a Univerzita Karlova. $b Fakulta tělesné výchovy a sportu $7 kn20010710337
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:642a5d50-0851-11e6-a5b6-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.