Počet záznamů: 1
Úprava ryb v kuchyni
SYS 1134938 LBL 00000nam^a22^^^^^^i^4500 003 CZ-CbJVK 005 20231107130554.6 008 950206s1916----xr-----e-f----000-0-cze-- 015 $a cnb000321037 $z cnb000564038 020 $q (Brožováno) 040 $a ABA001 $b cze $d ABA001 $e rda 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt 080 $a 641.55:637.56 $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Bubeníček, Josef, $d 1857- $7 jk01020080 $4 aut 245 10
$a Úprava ryb v kuchyni : $b jich zabíjení, vaření, dusení, pečení, smažení, nadívání, uzení, marinování, příprava na rošti i na rožni, v huspenině, v rosolu, na modro, na smetaně a pod. : rybí kotlety, krokety, karbanátky, pirohy, paštiky, risolky, roulady, saláty, polévky, párky, výtažky, fricassée, knedlíčky, puddingy, ragouts, filets atd. / $c napsal Jos. Bubeníček 264 -1
$a V Praze : $b Zemědělské knihkupectví A. Neubert, $c 1916 300 $a 159 stran ; $c 20 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 490 1-
$a Knihovny českých hospodyněk a dívek sv. 19. 650 07
$a rybí jídla $7 ph116095 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 830 -0
$a Knihovna českých hospodyněk a dívek 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1