Počet záznamů: 1  

Úprava ryb v kuchyni

  1. SYS1134938
    LBL
      
    00000nam^a22^^^^^^i^4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231107130554.6
    008
      
    950206s1916----xr-----e-f----000-0-cze--
    015
      
    $a cnb000321037 $z cnb000564038
    020
      
    $q (Brožováno)
    040
      
    $a ABA001 $b cze $d ABA001 $e rda
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.55:637.56 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Bubeníček, Josef, $d 1857- $7 jk01020080 $4 aut
    245
    10
    $a Úprava ryb v kuchyni : $b jich zabíjení, vaření, dusení, pečení, smažení, nadívání, uzení, marinování, příprava na rošti i na rožni, v huspenině, v rosolu, na modro, na smetaně a pod. : rybí kotlety, krokety, karbanátky, pirohy, paštiky, risolky, roulady, saláty, polévky, párky, výtažky, fricassée, knedlíčky, puddingy, ragouts, filets atd. / $c napsal Jos. Bubeníček
    264
    -1
    $a V Praze : $b Zemědělské knihkupectví A. Neubert, $c 1916
    300
      
    $a 159 stran ; $c 20 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Knihovny českých hospodyněk a dívek sv. 19.
    650
    07
    $a rybí jídla $7 ph116095 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    830
    -0
    $a Knihovna českých hospodyněk a dívek
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.