Počet záznamů: 1  

Povšechné sýrařství

  1. SYS1134391
    LBL
      
    00000nam^a22^^^^^^i^4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231107130549.5
    008
      
    141218s1911----xr-----e------------cze--
    015
      
    $a cnb000898141
    040
      
    $a PNA001 $b cze $e rda
    080
      
    $a 637.3 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $a Rosam, Antonín, $d 1860-1930 $7 jk01102691 $4 aut
    245
    10
    $a Povšechné sýrařství : $b Stručný návod ku výrobě sýrů měkkých, polotvrdých a tvrdých : Zpracování mléka a výroba tvarohu : Pojednání o mikroorganismech a plísních, sýřidlech a jich účinku, jakož i o sýření : Po způsobu vyučování v otázkách i odpovědích / $c Antonín Rosam
    264
    -1
    $a Praha : $b A. Reinwart, $c [1911]
    300
      
    $a 40 s. ; $c 21 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Hospodářská knih. ; $v 60
    653
    0-
    $a sýrařství $a sýry $a výroba $a výroba sýrů $a mléko $a tvaroh
    830
    -0
    $a Hospodářská knihovna (A. Reinwart)
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.