Počet záznamů: 1
Povšechné sýrařství
SYS 1134391 LBL 00000nam^a22^^^^^^i^4500 003 CZ-CbJVK 005 20231107130549.5 008 141218s1911----xr-----e------------cze-- 015 $a cnb000898141 040 $a PNA001 $b cze $e rda 080 $a 637.3 $2 MRF 080 $a (035) $2 MRF 100 1-
$a Rosam, Antonín, $d 1860-1930 $7 jk01102691 $4 aut 245 10
$a Povšechné sýrařství : $b Stručný návod ku výrobě sýrů měkkých, polotvrdých a tvrdých : Zpracování mléka a výroba tvarohu : Pojednání o mikroorganismech a plísních, sýřidlech a jich účinku, jakož i o sýření : Po způsobu vyučování v otázkách i odpovědích / $c Antonín Rosam 264 -1
$a Praha : $b A. Reinwart, $c [1911] 300 $a 40 s. ; $c 21 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 490 1-
$a Hospodářská knih. ; $v 60 653 0-
$a sýrařství $a sýry $a výroba $a výroba sýrů $a mléko $a tvaroh 830 -0
$a Hospodářská knihovna (A. Reinwart) 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1