Počet záznamů: 1  

Zpracování ovoce a zeleniny v domácnosti

  1. Zpracování ovoce a zeleniny v domácnosti : výroba ovocných vín, lihuprostých šťáv, huspenin, marmelád, povidel, ovocných past a sýrů : zavařování, nakládání a sušení ovoce, výroba ovocných likérů, medoviny a cukrovinek : konservování zeleniny, hub a uchovávání ovoce na zimu / napsal Frant. Manda. -- Čtvrté přepracované a značně rozmnožené vydání. -- V Praze : Zemědělské knihkupectví A. Neubert, 1926. -- (Knihovna českých hospodyněk a dívek ; sv. 2). -- ISBN : (Brožováno).
    konzervování ovoce * konzervování zeleniny * jídla * příručky * kuchařské recepty
    641.4:634.1/.8. 641.4:635.1/.8. 641.55. (035). (083.12)

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.