Počet záznamů: 1  

Průběh klíčení bobtnání vzdorujících ("tvrdých") semen červeného jetele a vojtěšky seté v klíčevně a na poli

  1. SYS1131688
    LBL
      
    00000nam^a22^^^^^1^^4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231107130530.4
    008
      
    991104s1928----xr-----e------000-0-cze--
    015
      
    $a cnb000544264
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c LIA001 $d ABA001
    041
    0-
    $a cze $b ger $b eng
    072
    -7
    $a 633 $x Rostlinná výroba $9 24 $2 Konspekt
    080
      
    $a 633.3 $2 MRF
    080
      
    $a 581 $2 MRF
    100
    1-
    $a Chmelař, František, $d 1891-1971 $7 jk01050240 $4 aut
    245
    10
    $a Průběh klíčení bobtnání vzdorujících ("tvrdých") semen červeného jetele a vojtěšky seté v klíčevně a na poli = $b Keimungsverlauf von quellungsunfähigen (harten) Samen bei Rotklee und Luzerne, ausgesät im Keimapparat und auf dem Felde / $c F. Chmelař
    246
    31
    $a Keimungsverlauf von quellungsunfähigen (harten) Samen bei Rotklee und Luzerne, ausgesät im Keimapparat und auf dem Felde
    260
      
    $a V Praze : $b Čekomoravské podniky tiskařské a vydavatelské, $c [1928]
    300
      
    $a 9, [i] s. ; $c
    490
    1-
    $a Zprávy Moravského zemského výzkumného ústavu zemědělského v Brně. Publikace: Řada I, Sekce semenářská ; $v Č. 32/17
    500
      
    $a Zvláštní otisk z časopisu Věstník Československé Akademie Zemědělské, roč. IV., 1928, č. 2
    546
      
    $a Anglické a německé resumé
    650
    07
    $a jetel luční $7 ph503024 $2 czenas
    650
    07
    $a vojtěška $7 ph116627 $2 czenas
    650
    07
    $a semena $7 ph125476 $2 czenas
    650
    07
    $a klíčení rostlin $7 ph272097 $2 czenas
    655
    -7
    $a separáty $7 fd131867 $2 czenas
    830
    -0
    $a Zprávy Moravského zemského výzkumného ústavu zemědělského v Brně. $p Sekce semenářská
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.