Počet záznamů: 1  

Sýry a příprava sýrových jídel


  1.  Kněz, Václav - Autor
    2. vyd. - Praha : SNTL, 1958 - 129, [2] s. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
      Sedláčková, Hana, - Autor
    Sýry a příprava sýrových jídel
    Údaje o názvuSýry a příprava sýrových jídel : Určeno pracovníkům v jídelnách pro společné stravování, zaměstnancům v distribuci potravin a učeb. pomůcka pro školy společného stravování a zdravot. školy / [Autoři:] Václav Kněz, Hana Pačová
    Záhlaví-jméno Kněz, Václav (Autor)
    Údaje o vydání2. vyd.
    Vyd.údajePraha : SNTL, 1958 (Mír 01)
    Fyz.popis129, [2] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000450766
    Edice Řada potravinářské literatury
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Poznámky8101-18300 výt.. Přehl. lit.. Věcný rejstřík. S fot. a il. v textu
    Dal.odpovědnost Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Autor)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Sýry a příprava sýrových jídel
    O významu sýrů v naší stravě, o jejich výrobě, ošetřování a prodeji. Připojeny návody na přípravu sýrových a tvarohových pokrmů a kombinace s jinými potravinami a nápoji. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.