Počet záznamů: 1
Sýry a příprava sýrových jídel
Kněz, Václav - Autor
2. vyd. - Praha : SNTL, 1958 - 129, [2] s. ; 8°
Řada potravinářské literatury
Sedláčková, Hana, - AutorÚdaje o názvu Sýry a příprava sýrových jídel : Určeno pracovníkům v jídelnách pro společné stravování, zaměstnancům v distribuci potravin a učeb. pomůcka pro školy společného stravování a zdravot. školy / [Autoři:] Václav Kněz, Hana Pačová Záhlaví-jméno Kněz, Václav (Autor) Údaje o vydání 2. vyd. Vyd.údaje Praha : SNTL, 1958 (Mír 01) Fyz.popis 129, [2] s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000450766 Edice Řada potravinářské literatury Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky 8101-18300 výt.. Přehl. lit.. Věcný rejstřík. S fot. a il. v textu Dal.odpovědnost Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Autor)
Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY O významu sýrů v naší stravě, o jejich výrobě, ošetřování a prodeji. Připojeny návody na přípravu sýrových a tvarohových pokrmů a kombinace s jinými potravinami a nápoji. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1