Počet záznamů: 1  

Tajemství dělené stravy

  1. SYS1129231
    LBL
      
    00000nam^a22^^^^^^a^4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240222110303.5
    008
      
    020218s2001----xr-----e------000-0-cze--
    015
      
    $a cnb001063979
    020
      
    $a 80-7281-075-8 $q (váz.)
    040
      
    $a ABA001 $b cze
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.561 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Vašák, Jaroslav, $d 1947- $7 jn20000810138 $4 aut
    245
    10
    $a Tajemství dělené stravy / $c Jaroslav Vašák
    260
      
    $a Praha : $b Eminent, $c 2001
    300
      
    $a 197 s. ; $c 22 cm
    500
      
    $a Terminologický slovníček
    520
    3-
    $a V úvodní části jsou vysvětleny výhody dělené stravy, základní pravidla této diety a informace o bylinkách, koření a potravinách, které se při tomto způsobu stravování využívají. Následují kuchařské předpisy na uhlohydrátová, neutrální, bílkovinná jídla a několik předpisů na zákusky. Doplněno slovníčkem pojmů. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788072810758 $2 Městská knihovna v Praze
    650
    07
    $a dietní jídla $7 ph114317 $2 czenas
    650
    07
    $a dělená strava $7 ph119701 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:17cee6e0-225b-11e2-8579-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.