Počet záznamů: 1
Dělená strava
SYS 1129074 LBL 00000nam^a22^^^^^^a^4500 003 CZ-CbJVK 005 20240222110259.0 008 011106s2001----xr-----e------001-0-cze-- 015 $a cnb001027644 020 $a 80-7237-426-5 $q (brož.) 040 $a ABA001 $b cze 041 1-
$a cze $h ger 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt 080 $a 641.561 $2 MRF 080 $a 641.563 $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 245 00
$a Dělená strava 250 $a 1. české vyd. 260 $a Praha : $b Svojtka & Co., $c 2001 300 $a 168 s. ; $c 19 cm 490 1-
$a Malá knihovnička zdraví ; $v sv. 18 500 $a Překlad z němčiny Dagmar Steidlová 500 $a Obálkový podnázev: zodpovědně se stravovat, zdravě žít 504 $a Obsahuje rejstřík 520 3-
$a V úvodní části jsou vysvětleny základní principy děleného stravování, které je založené na odděleném konzumování uhlohydrátů a bílkovin. Dále již následují kuchařské předpisy na saláty, polévky, hlavní jídla, dezerty a pečivo. V závěru publikace jsou jednotlivé potraviny rozděleny do tří skupin - potraviny uhlohydrátové, neutrální a bílkovinné. Vybaveno rejstříkem. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788072374267 $2 Městská knihovna v Praze 650 07
$a dietní jídla $7 ph114317 $2 czenas 650 07
$a dělená strava $7 ph119701 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 765 0-
$t Trenn-Kost $9 Česky 830 -0
$a Malá knihovnička zdraví 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:5e47dc10-3964-11e7-8e0f-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1