Počet záznamů: 1  

Dělená strava

  1. SYS1129074
    LBL
      
    00000nam^a22^^^^^^a^4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240222110259.0
    008
      
    011106s2001----xr-----e------001-0-cze--
    015
      
    $a cnb001027644
    020
      
    $a 80-7237-426-5 $q (brož.)
    040
      
    $a ABA001 $b cze
    041
    1-
    $a cze $h ger
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.561 $2 MRF
    080
      
    $a 641.563 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    245
    00
    $a Dělená strava
    250
      
    $a 1. české vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Svojtka & Co., $c 2001
    300
      
    $a 168 s. ; $c 19 cm
    490
    1-
    $a Malá knihovnička zdraví ; $v sv. 18
    500
      
    $a Překlad z němčiny Dagmar Steidlová
    500
      
    $a Obálkový podnázev: zodpovědně se stravovat, zdravě žít
    504
      
    $a Obsahuje rejstřík
    520
    3-
    $a V úvodní části jsou vysvětleny základní principy děleného stravování, které je založené na odděleném konzumování uhlohydrátů a bílkovin. Dále již následují kuchařské předpisy na saláty, polévky, hlavní jídla, dezerty a pečivo. V závěru publikace jsou jednotlivé potraviny rozděleny do tří skupin - potraviny uhlohydrátové, neutrální a bílkovinné. Vybaveno rejstříkem. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788072374267 $2 Městská knihovna v Praze
    650
    07
    $a dietní jídla $7 ph114317 $2 czenas
    650
    07
    $a dělená strava $7 ph119701 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    765
    0-
    $t Trenn-Kost $9 Česky
    830
    -0
    $a Malá knihovnička zdraví
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:5e47dc10-3964-11e7-8e0f-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.