Počet záznamů: 1
Kalašová, Tereza, 1991- - Autor
Vydání 1. - 168 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
ISBN 978-80-271-3098-6
jídla racionální výživa
kuchařské receptyUmístění Údaje o názvu Základní pojmy z chemie a technologie polymerů, jejich mezinárodní zkratky a obchodní názvy / Vratislav Ducháček Záhlaví-jméno Ducháček, Vratislav, 1941-2018 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : VŠCHT, 1996 Fyz.popis 56 s. ISBN 80-7080-265-0 Číslo nár. bibl. cnb000102600 Poznámky Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická, fakulta chemické technologie Dal.odpovědnost Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta chemické technologie (Jiná role)
Předmět.hesla polymery Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 54 - Chemie. Mineralogické vědy Údaje o názvu Fit recepty pro každého / Tereza Kalašová Záhlaví-jméno Kalašová, Tereza, 1991- (Autor) Údaje o vydání Vydání 1. Nakladatel Praha : Grada, 2021 Fyz.popis 168 stran : barevné ilustrace ; 25 cm ISBN 978-80-271-3098-6 Kč 299,00 Číslo nár. bibl. cnb003345402 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Předmět.hesla jídla * racionální výživa Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , 613.2 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Rady a tipy ke zdravé výživě, snadné a rychlé recepty na přípravu bezlepkových, nízkosacharidových, vegetariánských i masových jídel. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1