Počet záznamů: 1
SYS 1068074 LBL 01283nam-a2200397-a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20210604100413.0 007 ta 008 020103s2001----xr-----e------000-0-cze-- 015 $a cnb001032658 020 $a 80-902492-3-X $q (váz.) 035 $a (OCoLC)50342208 040 $a ABA001 $b cze 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641.55 $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Runštuk, Jaroslav $7 jn20001005472 $4 aut 245 10
$a Receptury teplých pokrmů / $c Jaroslav Runštuk a kolektiv 250 $a 3., upr. vyd. 260 $a Hradec Králové : $b R plus, $c 2001 300 $a 594 s. ; $c 29 cm 520 3-
$a Nově vydaný soubor „Receptury teplých pokrmů + CD Jaroslav Runštuk a kol.“, kde na téměř 600 stranách jsou tradiční i moderní pokrmy české a zahraniční kuchyně. Kniha obsahuje aktualizovaný přehled legislativních a hygienických předpisů se stavem účinným k 1.8. 2009. Publikace je opět doplněna CD ROMem, na kterém uživatel nalezne celou řadu novinek rozšířila se fotogalerie pokrmů v moderní úpravě, také legislativní a hygienické předpisy jsou aktualizované podle platných zákonů. Nejvýznamnější novinkou na CD ROMu je zařazení nové rubriky, která obsahuje překlady názvů pokrmů z publikace do angličtiny, němčiny, polštiny a ruštiny. Překlady je možno využít pro sestavování jídelních lístků v jazykových mutacích s množností exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je možno provádět podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury. Restauračním provozům tak tato novinka umožní a usnadní tvorbu jídelních lístků pro zahraniční návštěvníky, v jazykových mutacích, což je určitě se stoupajícím cestovním ruchem, pro provozovatele těchto zařízení, vítaným pomocníkem. Žákům škol pak usnadní výuku zahraničních jazyků se zaměřením na gastronomii. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788090249233 $2 Zbozi.cz 650 07
$a teplá jídla $7 ph126590 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 910 $a CBA001 FMT BK Citace
Počet záznamů: 1