Počet záznamů: 1  

Kuchařský lexikon


  1.  Bittermann, Josef - Autor
    3. vyd., (Ve Vydavatelství obchodu 1., přeprac. a dopl. vyd.) - V Praze : Vydavatelství obchodu, 1967 - 457 s. ; 21 cm
    Kuchařský lexikon
    Údaje o názvuKuchařský lexikon : výbor popisů známých i méně známých jídel / Josef Bittermann
    Záhlaví-jméno Bittermann, Josef (Autor)
    Údaje o vydání3. vyd., (Ve Vydavatelství obchodu 1., přeprac. a dopl. vyd.)
    Vyd.údajeV Praze : Vydavatelství obchodu, 1967 (PG 01)
    Fyz.popis457 s. ; 21 cm
    ISBNKčs 32,00
    Číslo nár. bibl.cnb000422986
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Poznámky18000 výt.
    MDT 641.5(083.1)(03)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Kuchařský lexikon
    Téměř 5000 receptur z naší i mezinárodní kuchyně, uváděných co nejstručnější formou, je určeno kuchařům našich restaurací ke zpestření a obohacení jídelních lístků i ostatním zájemcům o kuchařské umění. Vedle polévek, předkrmů, jídel z ryb a různých druhů masa jsou zde i rozmanité způsoby úpravy zeleniny, luštěnin, hub, vajec apod. až po přípravu salátů, příloh a doplňků, omáček a moučníků. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.