Počet záznamů: 1
Co máme vědět o přípravě pokrmů
SYS 1006162 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20231108105932.8 008 980114s1957----xr------------------cze-d 015 $a cnb000511532 040 $a ABA001 $b cze $c KLG001 $d ABA001 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641.55 $2 MRF 080 $a 640.4/.5 $2 MRF 080 $a (035) $2 MRF 100 1-
$a Klimentová, Maryna, $d 1905-1987 $7 jk01060574 $4 aut 245 10
$a Co máme vědět o přípravě pokrmů : $b technologie přípravy jídel / $c Maryna Klimentová ; [úvodní stati K. Halačka] 250 $a 2. vyd., v SZdN 1. vyd. 260 $a Praha : $b SZdN, $c 1957 $f (Rudé právo) 300 $a 380 s., [90] s. obr. příl. ; $c 25 cm 500 $a 20000 výt. 504 $a Obsahuje bibliografii a rejstřík 520 3-
$a Technologie vaření, pracovní postupy přípravy jídel, zásady odborného nákupu potravin, jejich skladování a správné ošetření surovin před přípravou pokrmu. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)85318337&nbn=cnb000511532 $2 Národní knihovna ČR 650 07
$a příprava jídel $7 ph634637 $2 czenas 650 07
$a společné stravování $7 ph125934 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 700 1-
$a Halačka, Karel, $d 1910-2002 $7 jk01033192 $4 aui 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:4f6d95c0-6d94-11e9-9d6e-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1