Počet záznamů: 1  

Co máme vědět o přípravě pokrmů

  1. SYS1006162
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231108105932.8
    008
      
    980114s1957----xr------------------cze-d
    015
      
    $a cnb000511532
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c KLG001 $d ABA001
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641.55 $2 MRF
    080
      
    $a 640.4/.5 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $a Klimentová, Maryna, $d 1905-1987 $7 jk01060574 $4 aut
    245
    10
    $a Co máme vědět o přípravě pokrmů : $b technologie přípravy jídel / $c Maryna Klimentová ; [úvodní stati K. Halačka]
    250
      
    $a 2. vyd., v SZdN 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b SZdN, $c 1957 $f (Rudé právo)
    300
      
    $a 380 s., [90] s. obr. příl. ; $c 25 cm
    500
      
    $a 20000 výt.
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii a rejstřík
    520
    3-
    $a Technologie vaření, pracovní postupy přípravy jídel, zásady odborného nákupu potravin, jejich skladování a správné ošetření surovin před přípravou pokrmu. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)85318337&nbn=cnb000511532 $2 Národní knihovna ČR
    650
    07
    $a příprava jídel $7 ph634637 $2 czenas
    650
    07
    $a společné stravování $7 ph125934 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    700
    1-
    $a Halačka, Karel, $d 1910-2002 $7 jk01033192 $4 aui
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:4f6d95c0-6d94-11e9-9d6e-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.