Počet záznamů: 1
Fišerová, Kateřina - Autor
1. vydání - 219 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-264-3339-2
příprava jídel aranžování jídel
příručky kuchařské recepty obrazové publikaceSignatura C 398.595 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Foodstyling : jak ze zdánlivě obyčejných jídel vytvořit skvosty na talíři / Kateřina Fišerová Záhlaví-jméno Fišerová, Kateřina (Autor) Údaje o vydání 1. vydání Nakladatel V Brně : CPress, 2020 Fyz.popis 219 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-264-3339-2 Kč 399,00 Číslo nár. bibl. cnb003263185 Předmět.hesla příprava jídel * aranžování jídel Forma, žánr příručky * kuchařské recepty * obrazové publikace Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , 641.55-025.12 , (035) , (083.12) , (084.11) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Dozvíte se, jak zacházet s jednotlivými surovinami tak, aby vypadaly neodolatelně na talíři i na fotografii. Uvaříte a nastylizujete lahůdky podle třiceti receptů známých českých foodstylistů, fotografů a kuchařů, kteří v knize předvedli to nejlepší ze své práce. Každý recept je navíc navázán na některou významnou životní událost. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1