Počet záznamů: 1  

Nové poznatky v mlynářství a pekařství

  1. SYS0964103
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231108114554.9
    008
      
    150818s1926----xr------------------cze-d
    015
      
    $a cnb000586529
    035
      
    $a (OCoLC)85387693
    040
      
    $a ABA007 $b cze $d ABA007
    041
    1-
    $a cze $h ger
    072
    -7
    $a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 664.7 $2 MRF
    080
      
    $a 664.6 $2 MRF
    080
      
    $a 544.77 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $a Mohs, Karl
    245
    10
    $a Nové poznatky v mlynářství a pekařství / $c Karel Mohs ; přeložil a doplnil Karel Branberger
    260
      
    $a Praha : $b Masarykova akademie práce, $c 1926
    300
      
    $a 48 s. : $b 2 slož. tb.
    490
    0-
    $a Masarykova akademie práce. Překlady ; $v č. 5
    490
    0-
    $a Masarykova akademie práce. Komise pro zhospodárnění výroby mlýnské
    490
    0-
    $a [Spisy Masarykovy akademie práce] ; $v r. 1926
    650
    07
    $a mlynářství $7 ph122916 $2 czenas
    650
    07
    $a pekařství $7 ph124021 $2 czenas
    650
    07
    $a koloidní chemie $7 ph121721 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    700
    1-
    $a Branberger, Karel, $d 1882-1972 $7 jk01012959 $4 trl
    710
    1-
    $a Československo. $b Ministerstvo školství a národní osvěty $7 kn20041203004
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:8c29c200-4df5-11e3-9c86-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.