Počet záznamů: 1
Nové poznatky v mlynářství a pekařství
SYS 0964103 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20231108114554.9 008 150818s1926----xr------------------cze-d 015 $a cnb000586529 035 $a (OCoLC)85387693 040 $a ABA007 $b cze $d ABA007 041 1-
$a cze $h ger 072 -7
$a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt $9 19 080 $a 664.7 $2 MRF 080 $a 664.6 $2 MRF 080 $a 544.77 $2 MRF 080 $a (035) $2 MRF 100 1-
$a Mohs, Karl 245 10
$a Nové poznatky v mlynářství a pekařství / $c Karel Mohs ; přeložil a doplnil Karel Branberger 260 $a Praha : $b Masarykova akademie práce, $c 1926 300 $a 48 s. : $b 2 slož. tb. 490 0-
$a Masarykova akademie práce. Překlady ; $v č. 5 490 0-
$a Masarykova akademie práce. Komise pro zhospodárnění výroby mlýnské 490 0-
$a [Spisy Masarykovy akademie práce] ; $v r. 1926 650 07
$a mlynářství $7 ph122916 $2 czenas 650 07
$a pekařství $7 ph124021 $2 czenas 650 07
$a koloidní chemie $7 ph121721 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 700 1-
$a Branberger, Karel, $d 1882-1972 $7 jk01012959 $4 trl 710 1-
$a Československo. $b Ministerstvo školství a národní osvěty $7 kn20041203004 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:8c29c200-4df5-11e3-9c86-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1