Počet záznamů: 1
Rok v české kuchyni
SYS 0962521 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20240222105138.5 008 980311s1959----xr------------------cze-d 015 $a cnb000514402 035 $a (OCoLC)85323631 040 $a ABA001 $b cze $c ULG001 $d ABA001 $d ABA009 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641.563(083.1) $2 MRF 100 1-
$a Úlehlová-Tilschová, Marie, $d 1896-1978 $7 jk01140701 $4 aut 245 10
$a Rok v české kuchyni / $c [Autor:] Marie Úlehlová-Tilschová 250 $a 2. vyd. 260 $a Praha : $b SZdN, $c 1959 $f (Rudé právo) 300 $a 338, [6] s. ; $c 8° 500 $a Kap. Hygiena stravování naps. Augustin Wolf 500 $a Rejstřík předpisů 500 $a S il. a fot. v textu 500 $a 35001-103000 výt. 520 3-
$a S novými doplňky a účelnějším uspořádáním vychází 2. vydání obsáhlé knihy, v níž autorka seznamuje (především venkovské hospodyně) se základními požadavky na hygienu potravin, uvádí mnoho předpisů na dobré a zdravé pokrmy, na konzervování masa, vajec, zeleniny atd. Připojena je stať dr. Augustina Wolfa o otázkách hygieny společného stravování. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)85323631&nbn=cnb000514402 $2 Národní knihovna ČR 650 07
$a kuchařské recepty $7 ph939289 $2 agroterm 650 04
$a jídla 650 04
$a příprava pokrmu 650 04
$a vaření 650 04
$a výživa člověka 650 04
$a jídelníček 650 04
$a stravování hromadné 650 04
$a hygiena 650 04
$a venkov 650 04
$a potraviny 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:f3d5fde0-cfeb-11e5-ab98-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1