Počet záznamů: 1
Rok v české kuchyni
Úlehlová-Tilschová, Marie, 1896-1978 - Autor
2. vyd. - Praha : SZdN, 1959 - 338, [6] s. ; 8°
kuchařské receptyUmístění Údaje o názvu Rok v české kuchyni / [Autor:] Marie Úlehlová-Tilschová Záhlaví-jméno Úlehlová-Tilschová, Marie, 1896-1978 (Autor) Údaje o vydání 2. vyd. Vyd.údaje Praha : SZdN, 1959 (Rudé právo) Fyz.popis 338, [6] s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000514402 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky Kap. Hygiena stravování naps. Augustin Wolf. Rejstřík předpisů. S il. a fot. v textu. 35001-103000 výt. Předmět.hesla kuchařské recepty * jídla * příprava pokrmu * vaření * výživa člověka * jídelníček * stravování hromadné * hygiena * venkov * potraviny Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.563(083.1) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY S novými doplňky a účelnějším uspořádáním vychází 2. vydání obsáhlé knihy, v níž autorka seznamuje (především venkovské hospodyně) se základními požadavky na hygienu potravin, uvádí mnoho předpisů na dobré a zdravé pokrmy, na konzervování masa, vajec, zeleniny atd. Připojena je stať dr. Augustina Wolfa o otázkách hygieny společného stravování. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1