Počet záznamů: 1  

Rok v české kuchyni


  1.  Úlehlová-Tilschová, Marie, 1896-1978 - Autor
    2. vyd. - Praha : SZdN, 1959 - 338, [6] s. ; 8°
     kuchařské recepty                  
    Umístění
    Rok v české kuchyni
    Údaje o názvuRok v české kuchyni / [Autor:] Marie Úlehlová-Tilschová
    Záhlaví-jméno Úlehlová-Tilschová, Marie, 1896-1978 (Autor)
    Údaje o vydání2. vyd.
    Vyd.údajePraha : SZdN, 1959 (Rudé právo)
    Fyz.popis338, [6] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000514402
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    PoznámkyKap. Hygiena stravování naps. Augustin Wolf. Rejstřík předpisů. S il. a fot. v textu. 35001-103000 výt.
    Předmět.hesla kuchařské recepty * jídla * příprava pokrmu * vaření * výživa člověka * jídelníček * stravování hromadné * hygiena * venkov * potraviny
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.563(083.1)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Rok v české kuchyni
    S novými doplňky a účelnějším uspořádáním vychází 2. vydání obsáhlé knihy, v níž autorka seznamuje (především venkovské hospodyně) se základními požadavky na hygienu potravin, uvádí mnoho předpisů na dobré a zdravé pokrmy, na konzervování masa, vajec, zeleniny atd. Připojena je stať dr. Augustina Wolfa o otázkách hygieny společného stravování. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.