Počet záznamů: 1  

Základy koksárenství

  1. SYS0953903
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231108124103.8
    007
      
    ta
    008
      
    980602s1954----xr------------------cze-d
    015
      
    $a cnb000431264
    020
      
    $q (Váz.)
    035
      
    $a (OCoLC)85189120
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c CBA001 $d ABA001 $d PAG001 $e CBA001
    072
    -7
    $a 662 $x Výbušniny. Paliva $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 662.74 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $a Kozina, Antonín, $d 1900-1970 $7 jk01062610 $4 aut
    245
    10
    $a Základy koksárenství / $c Antonín Kozina a Miroslav Píša
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Praha : $b Státní nakladatelství technické literatury, $c 1954
    300
      
    $a 247 s. : $b il. ; $c 21 cm
    490
    1-
    $a Řada chemické literatury
    500
      
    $a 1 200 výt.
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii a rejstřík
    520
    3-
    $a Autoři popisují pracovní methody koksárenské a typy koksových pecí, u nás zavedené. Nezabývají se však v plném rozsahu způsoby používanými v cizině. Snaží se o souhrnné a přehledné zpracování látky, které by pomohlo k rozšíření zlepšovatelského hnutí v našich koksovnách. Ve zvláštní stati je věnována pozornost sovětskému způsobu cyklického provozu pecí. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)85189120&nbn=cnb000431264 $2 Národní knihovna ČR
    521
    8-
    $a Příručka pro nižší a střední technické kádry
    650
    07
    $a koksárenství $7 ph121703 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    700
    1-
    $a Píša, Miroslav $7 jk01093212 $4 aut
    830
    -0
    $a Řada chemické literatury
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:c08cd210-b8e6-11e3-9d7d-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.