Počet záznamů: 1  

Základy stavitelství


  1.  Hraba, Josef, 1891-1978 - Autor
    1. vyd. - Praha : Práce, 1953 - 638 s. : il. ; 8°
    Technické příručky Práce ;
      Krofta, Jiří, - Autor   Hanuš, Alexander - Autor
    Údaje o názvuZáklady stavitelství : [sborník] : stud. pomůcka pro vyšší prům. školy staveb. 4. díl, Konstrukce stavitelské, konstrukce pomocné výroby / A. Hanuš, J. Hraba, J. Krofta
    Část názvuKonstrukce stavitelské, konstrukce pomocné výroby
    Záhlaví-jméno Hraba, Josef, 1891-1978 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Práce, 1953 (Práce 01)
    Fyz.popis638 s. : il. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000418263
    Edice Technické příručky (Práce) ; 144
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Poznámky8400 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Dal.odpovědnost Krofta, Jiří, 1906- (Autor)
    Hanuš, Alexander (Autor)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Základy stavitelství
    Základy stavitelství
    Čtvrtý díl knihy po obecném úvodu probírá v první části: zdivo (cihelné a tvárnicové), stropy masivní a pozední pásy pro stropy, okna, dveře, komíny, ventilace, různé druhy příček, omítky, nátěry, úpravu spár, obklady, povrchové úpravy stropů, konstrukce dřevěné a zastřešení. Dále se zabývá izolací proti vodě, zimě a teplu, izolací proti hluku a otřesům a konečně připojuje stati obsahující převislé konstrukce a ustupující patra, schodiště a rampy, klenby a pásy, lešení a adaptace. Pak přistupuje k důležitému oboru zakládání staveb, počínaje základovou půdou a konče volbou způsobu zakládání. Druhá část knihy je věnována krytinám strmých střech, střechám plochým, pracím klempířským, truhlářským, zámečnickým, sklenářským, natěračským a malířským, kanalizaci, vodovodům, plynovodům, vytápění a větrání, elektrickým instalacím a výtahům. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.