Počet záznamů: 1  

Chrvatsko-hlaholský rukopis Sienský

  1. SYS0949360
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20220615072638.9
    007
      
    ta
    008
      
    001010s1900----xr------------------cze-d
    015
      
    $a cnb000342317
    020
      
    $q (Váz.)
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c CBA001 $d ABA001
    041
    0-
    $a cze $a lat $a scr
    043
      
    $a e-it---
    045
      
    $a s-s-
    072
    -7
    $a 09 $x Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla $2 Konspekt $9 12
    080
      
    $a 091:003.349.1 $2 MRF
    080
      
    $a (450) $2 MRF
    080
      
    $a 821.163.42 $2 MRF
    080
      
    $a (048.8) $2 MRF
    100
    1-
    $a Pastrnek, František, $d 1853-1940 $7 jk01091838 $4 aut
    245
    10
    $a Chrvatsko-hlaholský rukopis Sienský / $c podává František Pastrnek
    246
    3-
    $a Chorvatsko-hlaholský rukopis Sienský
    260
      
    $a V Praze : $b Nákladem Královské české společnosti nauk : $b V kommissí u Fr. Řivnáče, $c 1900 $f (Tiskem Dra Ed. Grégra)
    300
      
    $a 38 s. ; $c 25 cm
    490
    1-
    $a Věstník Královské České Společnosti Náuk. Třída filosoficko-historicko-jazykozpytná ; $v 1901, č. 4
    500
      
    $a Název z obálky
    546
      
    $a Část. latinský a chorvatský text
    648
    -7
    $a 15. století $7 ch460553 $2 czenas
    650
    07
    $a hlaholské rukopisy $z Itálie $7 ph120746 $2 czenas
    650
    07
    $a chorvatská literatura $y 15. stol. $7 ph114245 $2 czenas
    655
    -7
    $a studie $7 fd133597 $2 czenas
    830
    -0
    $a Věstník Královské České Společnosti Náuk. $p Třída filosoficko-historicko-jazykozpytná $v 1901/4
    856
    41
    $u https://ndk.cz/uuid/uuid:20721cb0-1eca-11de-a379-000d606f5dc6 $y Digitalizovaný dokument $3 Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.