Počet záznamů: 1
Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti
SYS 0947331 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20231108100827.5 008 021114s1962----xr------------------cze-d 015 $a cnb000220442 035 $a (OCoLC)85202559 040 $a ABD014 $b cze $c ABD014 $d ABD014 080 $a 641/642 $2 MRF-sel 100 1-
$a Adámek, Karel $4 aut 245 10
$a Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti / $c Karel Adámek, Vladimír Preininger, Miroslav Smotlacha 250 $a 2. dopl. vyd., 1. v SZdN. 260 $a Praha : $b Státní zdravotnické nakladatelství, $c 1962 300 $a 174 s. : $b fotogr. 500 $a Rejstř. s. 164-169 504 $a Bibliogr. s. 163 520 3-
$a Úvodní kapitoly stručně popisují chlad jako konzervační činitel i jeho vliv na potraviny, dále chladírny a mrazírny, ošetřování i prodej zmrazených potravin. Větší část publikace zabírá jednak příprava zmrazeného masa, ovoce a zeleniny v domácnostech, restauracích a podnicích společného stravování, jednak četné kuchařské recepty. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)85202559&nbn=cnb000220442 $2 Národní knihovna ČR 650 04
$a konzervace 650 07
$a potraviny $7 ph115833 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 700 1-
$a Preininger, Vladimír $4 aut 700 1-
$a Smotlacha, Miroslav $4 aut 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:97226530-c018-11e5-9bd3-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1