Počet záznamů: 1  

Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti

  1. SYS0947331
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231108100827.5
    008
      
    021114s1962----xr------------------cze-d
    015
      
    $a cnb000220442
    035
      
    $a (OCoLC)85202559
    040
      
    $a ABD014 $b cze $c ABD014 $d ABD014
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF-sel
    100
    1-
    $a Adámek, Karel $4 aut
    245
    10
    $a Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti / $c Karel Adámek, Vladimír Preininger, Miroslav Smotlacha
    250
      
    $a 2. dopl. vyd., 1. v SZdN.
    260
      
    $a Praha : $b Státní zdravotnické nakladatelství, $c 1962
    300
      
    $a 174 s. : $b fotogr.
    500
      
    $a Rejstř. s. 164-169
    504
      
    $a Bibliogr. s. 163
    520
    3-
    $a Úvodní kapitoly stručně popisují chlad jako konzervační činitel i jeho vliv na potraviny, dále chladírny a mrazírny, ošetřování i prodej zmrazených potravin. Větší část publikace zabírá jednak příprava zmrazeného masa, ovoce a zeleniny v domácnostech, restauracích a podnicích společného stravování, jednak četné kuchařské recepty. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)85202559&nbn=cnb000220442 $2 Národní knihovna ČR
    650
    04
    $a konzervace
    650
    07
    $a potraviny $7 ph115833 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    700
    1-
    $a Preininger, Vladimír $4 aut
    700
    1-
    $a Smotlacha, Miroslav $4 aut
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:97226530-c018-11e5-9bd3-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.