Počet záznamů: 1  

Bio-psycho-sociální kontext wellness a zdraví člověka

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Tilinger, Pavel, 1948- - Autor
    172 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm
    ISBN 978-80-87723-58-6
      Krejčí, Milada, - Autor
     wellness  senioři  vysokoškolští studenti  pohybová aktivita  zdravý životní styl
     kolektivní monografie
    SignaturaC 394.158
    Umístění 613.7 - Hygiena volného času. Odpočinek. Spánek
    Bio-psycho-sociální kontext wellness a zdraví člověka
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 394.158   

    Údaje o názvuBio-psycho-sociální kontext wellness a zdraví člověka / Pavel Tilinger, Milada Krejčí a kolektiv
    Záhlaví-jméno Tilinger, Pavel, 1948- (Autor)
    NakladatelPraha : Vysoká škola tělesné výchovy a sportu Palestra, spol. s r.o., 2020
    Fyz.popis172 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm
    ISBN978-80-87723-58-6
    Číslo nár. bibl.cnb003215214
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie a rejstříky
    Jazyková pozn.Částečně slovenský text, české a anglické resumé
    Dal.odpovědnost Krejčí, Milada, 1956- (Autor)
    Předmět.hesla wellness * senioři * vysokoškolští studenti * pohybová aktivita * zdravý životní styl
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt613.7 - Zdraví a hygiena volného času, rekreace a spánku
    MDT 613.7 , 796.035 , 316.346.32-053.9 , 378.011.3-052 , 796.012.6 , 613.71/.73 , 613 , (048.8:082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština ; slovenština
    Ve volném výběru613.7 - Hygiena volného času. Odpočinek. Spánek
    Druh dok.KNIHY
    Bio-psycho-sociální kontext wellness a zdraví člověka
    Monografie nabízí odborné veřejnosti několik pohledů na úzkou souvislost mezi wellness aktivitami a jejich přínosem pro zdraví současného člověka. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.