Počet záznamů: 1
Mikrobiologické metody v potravinářském průmyslu
SYS 0894853 LBL 01478nam-a22003011--4500 003 CZ-CbJVK 005 20240222104756.7 007 ta 008 981223s1955----xr------------------cze-- 015 $a cnb000718591 035 $a (OCoLC)85443512 040 $a ABA001 $b cze $c ULG001 $d ABA001 080 $a 40CNB 100 1-
$a Babička, Josef, $d 1905-1975 $7 jk01010492 $4 aut 245 10
$a Mikrobiologické metody v potravinářském průmyslu : $b určeno pracovníkům mikrobiologických laboratoří v potravinářském průmyslu / $c Josef Babička 250 $a 1. vyd. 260 $a Praha : $b SNTL, $c 1955 $f (Práce) 300 $a 159, [1] s. ; $c 8° 490 1-
$a Řada potravinářské literatury 500 $a 1700 výt. 500 $a S il. 500 $a Přehl. lit. 500 $a Věcný rejstřík 520 3-
$a Pomůcka popisuje pracovní methody a zařízení mikrobiologických laboratoří a pojednává o mikroskopování a mikroskopických preparátech i o barvení, sterilisaci a živných půdách v mikrobiologii. Zabývá se kultivační technikou mikroorganismů a jejich rozmnožováním, určováním a zařazováním do systémů. Je podán také přehled mikroflóry, s níž se potravinářský mikrobiolog nejčastěji setkává. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)85443512&nbn=cnb000718591 $2 Národní knihovna ČR 830 -0
$a Řada potravinářské literatury 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1