Počet záznamů: 1  

Mikrobiologické metody v potravinářském průmyslu

  1. SYS0894853
    LBL
      
    01478nam-a22003011--4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240222104756.7
    007
      
    ta
    008
      
    981223s1955----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb000718591
    035
      
    $a (OCoLC)85443512
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c ULG001 $d ABA001
    080
      
    $a 40CNB
    100
    1-
    $a Babička, Josef, $d 1905-1975 $7 jk01010492 $4 aut
    245
    10
    $a Mikrobiologické metody v potravinářském průmyslu : $b určeno pracovníkům mikrobiologických laboratoří v potravinářském průmyslu / $c Josef Babička
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b SNTL, $c 1955 $f (Práce)
    300
      
    $a 159, [1] s. ; $c
    490
    1-
    $a Řada potravinářské literatury
    500
      
    $a 1700 výt.
    500
      
    $a S il.
    500
      
    $a Přehl. lit.
    500
      
    $a Věcný rejstřík
    520
    3-
    $a Pomůcka popisuje pracovní methody a zařízení mikrobiologických laboratoří a pojednává o mikroskopování a mikroskopických preparátech i o barvení, sterilisaci a živných půdách v mikrobiologii. Zabývá se kultivační technikou mikroorganismů a jejich rozmnožováním, určováním a zařazováním do systémů. Je podán také přehled mikroflóry, s níž se potravinářský mikrobiolog nejčastěji setkává. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)85443512&nbn=cnb000718591 $2 Národní knihovna ČR
    830
    -0
    $a Řada potravinářské literatury
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.