Počet záznamů: 1
Třešně a višně v kuchyňské úpravě
Bláhová, Amalie - Autor
2., rozmnožené a přeprac. vyd. - V Praze : Zemědělské knihkupectví A. Neubert, 1919 - 106 s. : il. ; 8°
Knihovna českých hospodyněk a dívek ;Signatura C 20.273 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Třešně a višně v kuchyňské úpravě : návody ku zužitkování třešní a višní v domácnosti nakládáním, zavařováním a sušením, přípravou povidel, šťáv, marmelád, huspenin i různých nápojů : úpravy pečiva a cukrovinek třešňových a višňových / českým hospodyňkám sestavila Amalie Bláhová Záhlaví-jméno Bláhová, Amalie (Autor) Údaje o vydání 2., rozmnožené a přeprac. vyd. Vyd.údaje V Praze : Zemědělské knihkupectví A. Neubert, 1919 Fyz.popis 106 s. : il. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000589487 Edice Knihovna českých hospodyněk a dívek MDT 40CNB Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1