Počet záznamů: 1  

Naše ryby a jich vhodná úprava

  1. SYS0846110
    LBL
      
    00825cam-a22002171--4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20230411152806.6
    007
      
    ta
    008
      
    990311s1935----xr-a----------000---cze--
    015
      
    $a cnb000706870
    020
      
    $q (Brož.)
    035
      
    $a (OCoLC)85407580
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c ABA001 $d ABA001 $d CBA001
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.55 $2 MRF
    080
      
    $a 597.2/.5 $2 MRF
    080
      
    $a 639.21/.22 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Kejřová, Anuše, $d 1874-1926 $7 jk01060037 $4 aut
    245
    10
    $a Naše ryby a jich vhodná úprava / $c Anuše Kejřová ; podle vyzkoušených a osvědčených kuchařských receptů paní Anuše Kejřové, učitelky vaření a majitelky kuchařské školy, sestavil a napsal Vilém Em. Kejř
    260
      
    $a V Praze : $b L. Mazáč, $c 1935 $f (Československá grafická Unie)
    300
      
    $a 203 s. : $b il. ; $c 20 cm
    650
    07
    $a ryby $7 ph116093 $2 czenas
    650
    07
    $a příprava jídel $7 ph634637 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    700
    1-
    $a Kejř, Vilém Emil $7 jx20081126011 $4 com
    856
    41
    $u https://www.digitalniknihovna.cz/mzk/view/uuid:8563ec50-7b3a-11eb-9f97-005056827e51 $y Digitalizovaný dokument $3 Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.