Počet záznamů: 1
Naše ryby a jich vhodná úprava
SYS 0846110 LBL 00825cam-a22002171--4500 003 CZ-CbJVK 005 20230411152806.6 007 ta 008 990311s1935----xr-a----------000---cze-- 015 $a cnb000706870 020 $q (Brož.) 035 $a (OCoLC)85407580 040 $a ABA001 $b cze $c ABA001 $d ABA001 $d CBA001 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt 080 $a 641.55 $2 MRF 080 $a 597.2/.5 $2 MRF 080 $a 639.21/.22 $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Kejřová, Anuše, $d 1874-1926 $7 jk01060037 $4 aut 245 10
$a Naše ryby a jich vhodná úprava / $c Anuše Kejřová ; podle vyzkoušených a osvědčených kuchařských receptů paní Anuše Kejřové, učitelky vaření a majitelky kuchařské školy, sestavil a napsal Vilém Em. Kejř 260 $a V Praze : $b L. Mazáč, $c 1935 $f (Československá grafická Unie) 300 $a 203 s. : $b il. ; $c 20 cm 650 07
$a ryby $7 ph116093 $2 czenas 650 07
$a příprava jídel $7 ph634637 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 700 1-
$a Kejř, Vilém Emil $7 jx20081126011 $4 com 856 41
$u https://www.digitalniknihovna.cz/mzk/view/uuid:8563ec50-7b3a-11eb-9f97-005056827e51 $y Digitalizovaný dokument $3 Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1