Počet záznamů: 1
Naše ryby a jich vhodná úprava
Kejřová, Anuše, 1874-1926 - Autor
V Praze : L. Mazáč, 1935 - 203 s. : il. ; 20 cm
Kejř, Vilém Emil - Sestavovatel, kompilátor
ryby příprava jídel
kuchařské receptySignatura C 22.809 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Naše ryby a jich vhodná úprava / Anuše Kejřová ; podle vyzkoušených a osvědčených kuchařských receptů paní Anuše Kejřové, učitelky vaření a majitelky kuchařské školy, sestavil a napsal Vilém Em. Kejř Záhlaví-jméno Kejřová, Anuše, 1874-1926 (Autor) Vyd.údaje V Praze : L. Mazáč, 1935 (Československá grafická Unie) Fyz.popis 203 s. : il. ; 20 cm Číslo nár. bibl. cnb000706870 Dal.odpovědnost Kejř, Vilém Emil (Sestavovatel, kompilátor)
Předmět.hesla ryby * příprava jídel Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , 597.2/.5 , 639.21/.22 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1