Počet záznamů: 1
SYS 0837388 LBL 01631nam-a2200481-i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20230510081330.6 007 ta 008 190214s2019----xr-a---e-f----001-0-cze-d 015 $a cnb003080208 020 $a 978-80-7541-175-4 $q (brožováno) 035 $a (OCoLC)1104143704 040 $a ULG001 $b cze $e rda 041 1-
$a cze $h ger 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641.85:664.661 $2 MRF 080 $a 664.6 $2 MRF 080 $a 641.526.2 $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Walz, Anna $7 ola2017966372 $4 aut 240 10
$a Brot backen. $l Česky 245 10
$a Pečeme chleba : $b voňavý poklad z trouby / $c autorka: Anna Walz ; fotografie: Wolfgang Schardt 250 $a České vydání první 264 -1
$a Praha : $b Vašut, $c 2019 300 $a 62 stran : $b barevné ilustrace ; $c 20 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 336 $a statický obraz $b sti $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 490 1-
$a Jak na to 500 $a Z němčiny přeložila Hana Habartová 500 $a Obsahuje rejstřík 520 3-
$a Čerstvě upečený chléb je zkrátka nenahraditelný. A nejlepší je pochopitelně vlastnoručně upečený. K čerstvému chlebu navíc nepotřebujete víc než jen trochu másla a pár špetek soli a za chvilku jste sytí a spokojení. A nejlepší na tom je, že domácí pečení chleba je vlastně úžasně jednoduché! $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788075411754 $2 Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace 650 07
$a chléb $7 ph119184 $2 czenas 650 07
$a pečivo $7 ph115724 $2 czenas 650 07
$a pečení $7 ph406960 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 700 1-
$a Schardt, Wolfgang $7 mzk2007408551 $4 pht 700 1-
$a Habartová, Hana $7 xx0124279 $4 trl 830 -0
$a Jak na to (Jan Vašut) 910 $a CBA001 FMT BK Citace
Počet záznamů: 1