Počet záznamů: 1
Walz, Anna - Autor
České vydání první - 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
ISBN 978-80-7541-175-4
Jak na to
Schardt, Wolfgang - Fotograf Habartová, Hana - Překladatel
chléb pečivo pečení
kuchařské receptySignatura C 385.848 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Unifikovaný název Brot backen. Česky Údaje o názvu Pečeme chleba : voňavý poklad z trouby / autorka: Anna Walz ; fotografie: Wolfgang Schardt Záhlaví-jméno Walz, Anna (Autor) Údaje o vydání České vydání první Nakladatel Praha : Vašut, 2019 Fyz.popis 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm ISBN 978-80-7541-175-4 Číslo nár. bibl. cnb003080208 Edice Jak na to (Jan Vašut) Poznámky Z němčiny přeložila Hana Habartová. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Schardt, Wolfgang (Fotograf)
Habartová, Hana (Překladatel)
Předmět.hesla chléb * pečivo * pečení Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.85:664.661 , 664.6 , 641.526.2 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Druh dok. KNIHY Čerstvě upečený chléb je zkrátka nenahraditelný. A nejlepší je pochopitelně vlastnoručně upečený. K čerstvému chlebu navíc nepotřebujete víc než jen trochu másla a pár špetek soli – a za chvilku jste sytí a spokojení. A nejlepší na tom je, že domácí pečení chleba je vlastně úžasně jednoduché! Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizaceNačítání…
Počet záznamů: 1