Počet záznamů: 1  

Základy cukrovarnictví

  1. kniha

    kniha


    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1957 - 314 s. : il. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
      Drachovská-Šimanová, Miroslava, - Autor
     cukrovarnictví
     učebnice vysokých škol
    SignaturaC 23.164/2
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 23.164/2   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuZáklady cukrovarnictví. 2. Díl, Výroba surového cukru a vedlejších produktů / M. Drachovská-Šimanová ... [et al.]
    Část názvuVýroba surového cukru a vedlejších produktů
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1957 (Práce)
    Fyz.popis314 s. : il. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000726240
    Edice Řada potravinářské literatury
    PoznámkyOpr.. 1750 výt.. Pozn.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Dal.odpovědnost Drachovská-Šimanová, Miroslava, 1918-1961 (Autor)
    Předmět.hesla cukrovarnictví
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 664.1 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.