Počet záznamů: 1  

Sladkosti ze Svatojánu

  1. SYS0816348
    LBL
      
    01219nam-a2200385-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240522223055.1
    007
      
    ta
    008
      
    181107s2018----xr-a---e-f----000-0-cze--
    015
      
    $a cnb003050573
    020
      
    $a 978-80-267-1315-9 $q (vázáno)
    035
      
    $a (OCoLC)1078645392
    040
      
    $a BOA001 $b cze $e rda
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641.85 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Francová, Eva, $d 1968- $7 mzk2014839097 $4 aut
    245
    10
    $a Sladkosti ze Svatojánu / $c Eva Francová
    250
      
    $a Vydání první
    264
    -1
    $a Praha : $b Motto, $c 2018
    300
      
    $a 219 stran : $b barevné ilustrace ; $c 25 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    336
      
    $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    520
    3-
    $a Sladkosti bez rafinovaného cukru od populární foodblogerky Máte rádi sladkosti? A chcete mlsat zdravě? Vyzkoušejte některý z více než stovky originálních receptů na dezerty, které neobsahují téměř žádný cukr, a zároveň skvěle chutnají. Jsou totiž plné dobrot, jako jsou ořechy, ovoce nebo chutná semínka. Vyzkoušejte třeba třešňový koláč s tofu, velikonočního beránka s jablečným pyré nebo borůvkový koláč s kakaovým máslem. Všechny recepty jsou veganské a nenajdete v nich bílý rafinovaný cukr. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788026713159 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a sladká jídla $7 ph116172 $2 czenas
    650
    07
    $a moučníky $7 ph115366 $2 czenas
    650
    07
    $a dezerty $7 ph114308 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.