Počet záznamů: 1  

Pravidlo dvou minut

  1. SYS0798773
    LBL
      
    02594nam-a2200721-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231228105436.2
    007
      
    ta
    008
      
    070402s2007----xr-ac--g------000-f-cze--
    015
      
    $a cnb001714917
    020
      
    $a 978-80-86880-67-9 $q (váz.)
    035
      
    $a (OCoLC)187295800
    040
      
    $a BOA001 $b cze
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 821.111-3 $x Anglická próza, anglicky psaná $2 Konspekt $9 25
    080
      
    $a 821.111-31 $2 MRF
    080
      
    $a (0:82-31) $2 MRF
    100
    1-
    $a Crais, Robert, $d 1953- $7 xx0000320 $4 aut
    245
    10
    $a Pravidlo dvou minut / $c Robert Crais. Drozd z ostrova Ulieta / Martin Davies. Pod sněhem / Caroline Carverová. Stíny v hlubinách / Robert Kurson
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Praha : $b Reader's Digest Výběr, $c 2007
    300
      
    $a 573 s. : $b barev. il., portréty ; $c 22 cm
    490
    1-
    $a Nejlepší světové čtení
    500
      
    $a Přeloženo z angličtiny
    520
    3-
    $a Tento svazek obsahuje romány: Crais, Robert: Pravidlo dvou minut Davies, Martin: Drozd z ostrova Ulieta Carver, Caroline: Pod sněhem Kurson, Robert: Stíny v hlubinách. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788086880679 $2 Městská knihovna v Praze
    655
    -7
    $a anglicky psané romány $7 fd131805 $2 czenas
    700
    12
    $a Davies, Martin, $d 1965- $t Conjuror's bird. $l Česky
    700
    12
    $a Carver, Caroline, $d 1959- $t Beneath the snow. $l Česky
    700
    12
    $a Kurson, Robert. $t Shadow divers. $l Česky
    740
    02
    $a Drozd z ostrova Ulieta
    740
    02
    $a Pod sněhem
    740
    02
    $a Stíny v hlubinách
    765
    0-
    $t Two minute rule $9 Česky
    830
    -0
    $a Nejlepší světové čtení (Reader's Digest Výběr)
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.