Počet záznamů: 1
SYS 0797254 LBL 01570nam-a2200457-i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20200430144513.4 007 ta 008 180719s2018----xr-a---e-f----001-0-cze-- 015 $a cnb003009520 020 $a 978-80-264-1998-3 $q (vázáno) : $c Kč 299,00 035 $a (OCoLC)1056248925 040 $a BOA001 $b cze $e rda 041 1-
$a cze $h ger 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641.885 $2 MRF 080 $a 641.88 $2 MRF 080 $a 641.55 $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Enns, Anton $7 osa20181002613 $4 aut 240 10
$a Red hot chili kitchen. $l Česky 245 10
$a Red hot chilli kuchařka : $b kultovní pokrmy, pestré svačinky, dipy a dobroty : od mírných až po ohnivé / $c Anton Enns, Nadja Buchcziková ; překlad: Eva Nakládalová 250 $a 1. vydání 264 -1
$a V Brně : $b CPress, $c 2018 300 $a 93 stran : $b barevné ilustrace ; $c 24 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 336 $a statický obraz $b sti $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a Přeloženo z němčiny 500 $a Fotografie Nadja Buchcziková 500 $a Obsahuje rejstřík 520 3-
$a Chilli koření dává pokrmům říz, to vám potvrdí každý správný milovník ostrých jídel. Chcete-li si ale pálivé tóny v jídle jaksepatří vychutnat, měli byste vědět, jak s pálivými papričkami správně nakládat jak je vybírat, s čím je kombinovat, jak s nimi vařit a jak si je dopřávat. Tato knížka vám nabídne také pořádnou nálož receptů, kde se chilli perfektně snoubí s ostatními chutěmi. Budete ho pak moci zakomponovat do všech druhů pokrmů od polévek, přes dipy a chutná hlavní jídla až až po dezerty. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788026419983 $2 Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně 650 07
$a chilli $7 ph471372 $2 czenas 650 07
$a kuchyňské přísady $7 ph121966 $2 czenas 650 07
$a jídla $7 ph114847 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 700 1-
$a Buchczik, Nadja, $d 1985- $7 mzk20181002621 $4 aut 700 1-
$a Nakládalová, Eva $7 jo20181003584 $4 trl 910 $a CBA001 FMT BK Citace
Počet záznamů: 1