Počet záznamů: 1
Výroba potravin a nutriční hodnota
Sluková, Marcela - Autor
Vydání první - 168 stran : ilustrace ; 29 cm
ISBN 978-80-7080-947-1
výroba potravin nutriční hodnota potravin
učebnice vysokých školSignatura S 33.697 Umístění Údaje o názvu Výroba potravin a nutriční hodnota / Marcela Sluková a kolektiv Záhlaví-jméno Sluková, Marcela (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016 Fyz.popis 168 stran : ilustrace ; 29 cm ISBN 978-80-7080-947-1 Číslo nár. bibl. cnb002835369 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografické odkazy Předmět.hesla výroba potravin * nutriční hodnota potravin Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663/664 , 641.1 , (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Učební text shrnuje základní poznatky o nutričně významných složkách potravin, o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů. Zdroj anotace: Národní knihovna České RepublikyNačítání…
Počet záznamů: 1