Počet záznamů: 1  

Výroba potravin a nutriční hodnota

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Sluková, Marcela - Autor
    Vydání první - 168 stran : ilustrace ; 29 cm
    ISBN 978-80-7080-947-1
     výroba potravin  nutriční hodnota potravin
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 33.697
    Umístění
    Výroba potravin a nutriční hodnota
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( studovna ) jen prezenčněS 33.697   

    Údaje o názvuVýroba potravin a nutriční hodnota / Marcela Sluková a kolektiv
    Záhlaví-jméno Sluková, Marcela (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016
    Fyz.popis168 stran : ilustrace ; 29 cm
    ISBN978-80-7080-947-1
    Číslo nár. bibl.cnb002835369
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy
    Předmět.hesla výroba potravin * nutriční hodnota potravin
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 663/664 , 641.1 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Výroba potravin a nutriční hodnota
    Učební text shrnuje základní poznatky o nutričně významných složkách potravin, o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů. Zdroj anotace: Národní knihovna České Republiky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.