Počet záznamů: 1
SYS 0745374 LBL 01397nam-a2200433-a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20200320001646.0 007 ta 008 130305s2013----xr-a---e-f----001-0-cze-- 015 $a cnb002445330 020 $a 978-80-7391-686-2 $q (váz.) 035 $a (OCoLC)837504852 040 $a BOA001 $b cze $d ABA001 041 1-
$a cze $h eng 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt 080 $a 637.3 $2 MRF 080 $a 641.55:637.3 $2 MRF 080 $a (0.062) $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Beckett, Fiona, $d 1948- $7 xx0094820 $4 aut 245 10
$a O sýrech : $b správné uchovávání, podávání, recepty a párování s nápoji / $c Fiona Beckettová ; fotografie Richard Jung 250 $a 1. české vyd. 260 $a [Praha] : $b Slovart, $c c2013 300 $a 160 s. : $b barev. il. ; $c 26 cm 500 $a Přeloženo z angličtiny 500 $a Terminologický slovník 500 $a Obsahuje rejstříky 520 3-
$a Kniha s bohatým fotografickým doprovodem vám nabízí vše, co potřebujete vědět o sýrech. Jak se sýry vyrábějí a proč se různé druhy tolik liší. Jak vybrat sýr v nejlepším možném stavu a co dělat, aby takový až do konzumace zůstal. Čím a jak sýr krájet a jakým způsobem využít kousky, které vám zůstanou. Jak připravit dokonalá klasická sýrová prkénka a moderní nářezové mísy s něčím navíc. Jaké víno se hodí k jednotlivým druhům sýra a jak je to s podáváním dalších nápojů k sýrovému pohoštění, například piva, cideru, sherry, čaje. Kniha vám poradí i s výběrem pečiva k různým sýrům a s přípravou dokonalého sýrového sendviče. A nakonec vám tento užitečný průvodce světem sýrů předloží více než 40 receptů z různých zemí, které vám jistě budou dobrou inspirací. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788073916862 $2 Web obalkyknih.cz 650 07
$a sýry $7 ph116388 $2 czenas 650 07
$a sýrová jídla $7 ph126406 $2 czenas 655 -7
$a populárně-naučné publikace $7 fd131864 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 700 1-
$a Jung, Richard $7 mzk2013750375 $4 pht 765 0-
$t Cheese course $9 Česky 910 $a CBA001 FMT BK Citace
Počet záznamů: 1