Počet záznamů: 1  

O sýrech

  1. SYS0745374
    LBL
      
    01397nam-a2200433-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20200320001646.0
    007
      
    ta
    008
      
    130305s2013----xr-a---e-f----001-0-cze--
    015
      
    $a cnb002445330
    020
      
    $a 978-80-7391-686-2 $q (váz.)
    035
      
    $a (OCoLC)837504852
    040
      
    $a BOA001 $b cze $d ABA001
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 637.3 $2 MRF
    080
      
    $a 641.55:637.3 $2 MRF
    080
      
    $a (0.062) $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Beckett, Fiona, $d 1948- $7 xx0094820 $4 aut
    245
    10
    $a O sýrech : $b správné uchovávání, podávání, recepty a párování s nápoji / $c Fiona Beckettová ; fotografie Richard Jung
    250
      
    $a 1. české vyd.
    260
      
    $a [Praha] : $b Slovart, $c c2013
    300
      
    $a 160 s. : $b barev. il. ; $c 26 cm
    500
      
    $a Přeloženo z angličtiny
    500
      
    $a Terminologický slovník
    500
      
    $a Obsahuje rejstříky
    520
    3-
    $a Kniha s bohatým fotografickým doprovodem vám nabízí vše, co potřebujete vědět o sýrech. Jak se sýry vyrábějí a proč se různé druhy tolik liší. Jak vybrat sýr v nejlepším možném stavu a co dělat, aby takový až do konzumace zůstal. Čím a jak sýr krájet a jakým způsobem využít kousky, které vám zůstanou. Jak připravit dokonalá klasická sýrová prkénka a moderní nářezové mísy s něčím navíc. Jaké víno se hodí k jednotlivým druhům sýra a jak je to s podáváním dalších nápojů k sýrovému pohoštění, například piva, cideru, sherry, čaje. Kniha vám poradí i s výběrem pečiva k různým sýrům a s přípravou dokonalého sýrového sendviče. A nakonec vám tento užitečný průvodce světem sýrů předloží více než 40 receptů z různých zemí, které vám jistě budou dobrou inspirací. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788073916862 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a sýry $7 ph116388 $2 czenas
    650
    07
    $a sýrová jídla $7 ph126406 $2 czenas
    655
    -7
    $a populárně-naučné publikace $7 fd131864 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    700
    1-
    $a Jung, Richard $7 mzk2013750375 $4 pht
    765
    0-
    $t Cheese course $9 Česky
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.