Počet záznamů: 1
Stravování v závodních jídelnách
kniha
Sommer, Petr - Editor
1. vyd. - Praha : Práce, 1955 - 342, [1] s. : [8] s. obr. příl. ; 8°
Klimentová, Maryna, - Editor
společné stravování stravovací zařízení hygiena stravovacích služeb
příručkySignatura C 29.294 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Stravování v závodních jídelnách : učební a provozní pomůcka pro zaměstnance závodních jídelen a pro všechny pracovníky v závodním stravování / Za red. Petra Sommera a Maryny Klimentové vyprac. Jiřina Jarešová, Maryna Klimentová, Jaroslava Kvášová, Anton Nestával, Petr Sommer a Božena Šmoková ; Zdravotnické úv. stati vyprac. Josef Mašek, Karel Halačka ; Snímky: Eva Kašparová Záhlaví-jméno Sommer, Petr (Editor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Práce, 1955 Fyz.popis 342, [1] s. : [8] s. obr. příl. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000720196 Poznámky 5300 výt.. Seznam norem Dal.odpovědnost Klimentová, Maryna, 1905-1987 (Editor)
Předmět.hesla společné stravování * stravovací zařízení * hygiena stravovacích služeb Forma, žánr příručky Konspekt 640.4 - Hotelnictví. Stravování MDT 613/614:640.4/.5 , 640.4/.5 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Jednotlivé kapitoly knihy podávají přehled zdravotnických zásad výživy a společného stravování, seznamují se základními technologickými postupy při kuchařské úpravě potravin a pojednávají o uchovávání hotových pokrmů ve výdeji. Základní část příručky tvoří ukázky jídelních sestav a jídelních lístků a dále normy pro výrobu běžných pokrmů, doplněné cenami jednotlivých potravin a údaji o výživné hodnotě jedné porce hotového pokrmu.Načítání…
Počet záznamů: 1