Počet záznamů: 1
Bellersen Quirini, Cosima, 1960- - Autor
První vydání - 128 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-271-0533-5
Koubková, Jitka - Překladatel
uzení jídla
příručky kuchařské receptySignatura C 372.865 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Unifikovaný název Räuchern für Genießer. Česky Údaje o názvu Uzení pro labužníky : ryby, maso, zelenina, chleba, ořechy a mnohem více / Cosima Bellersen Quirini ; přeložila: Jitka Koubková Záhlaví-jméno Bellersen Quirini, Cosima, 1960- (Autor) Údaje o vydání První vydání Nakladatel Praha : Grada, 2017 Fyz.popis 128 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-271-0533-5 Číslo nár. bibl. cnb002903863 Poznámky Přeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Koubková, Jitka (Překladatel)
Předmět.hesla uzení * jídla Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , 664.8.035.3 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Přivítejte vůni kouře! Každý správný labužník má slabost pro báječně aromatické uzené potraviny. Užijte si všechny ty skvělé chutě na 200 nových i tradičních receptech a vyzkoušejte neobvyklé postupy uzení. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1