Počet záznamů: 1
Sklizeň a zpracování ovoce
Kác, Václav, 1897-1975 - Autor
1. vyd. - Praha : Nakladatelství Československé akdemie věd, 1958 - 207, [7] s. ; 8°
Ovocnická edice ; Československá akademie věd. Sekce biologicko-lékařská
ovoce sklizeň zemědělských plodin
příručkySignatura C 31.951 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Sklizeň a zpracování ovoce / [Autor:] Václav Kác Záhlaví-jméno Kác, Václav, 1897-1975 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Nakladatelství Československé akdemie věd, 1958 (Orbis 3) Fyz.popis 207, [7] s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000683927 Edice/vedl.záhl. Československá akademie věd. Práce. Sekce biologicko-lékařská Edice Ovocnická edice ; 8 Poznámky 6250 výt.. Bibliogr.. Věcný rejstřík. S il. a grafy v textu Předmět.hesla ovoce * sklizeň zemědělských plodin Forma, žánr příručky Konspekt 634 - Ovocnářství MDT 631.55 , (035) , 634.1/.8.076 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Odborná publikace pojednává podrobně o hlavních druzích, sklizni a uskladnění ovoce, o jeho biologické hodnotě, konzervování, sušení a výrobě ovocných vín a destilátů. Zdroj anotace: Národní Knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1