Počet záznamů: 1  

Základy hospodárnosti mlékárenského průmyslu

  1. kniha

    kniha


     Sties, Bohumil - Autor
    1. vyd. - Praha : SNTL, 1958 - 130, [1] s. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
      Vrbský, Jiří - Autor   Šulc, Miroslav - Autor
     mlékařství  ekonomická efektivnost
     příručky
    SignaturaC 31.672
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 31.672   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuZáklady hospodárnosti mlékárenského průmyslu : určeno všem pracovníkům mlékárenského prům. / [autoři:] Bohumil Sties, Miroslav Šulc, Jiří Vrbský ; předmluva: Josef Bergr
    Záhlaví-jméno Sties, Bohumil (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SNTL, 1958 (Práce)
    Fyz.popis130, [1] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000512327
    Edice Řada potravinářské literatury
    PoznámkyVyd. MPPV. S grafy v textu. 2200 výt.
    Dal.odpovědnost Vrbský, Jiří (Autor)
    Šulc, Miroslav (Autor)
    Předmět.hesla mlékařství * ekonomická efektivnost
    Forma, žánr příručky
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 330.13 , 637.1/.3 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Brožura vysvětluje organisaci mlékárenské výroby a podrobně rozebírá zejména příčiny ztrát na jednotlivých úsecích výroby i způsoby jejich odstraňování.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.