Počet záznamů: 1  

Revoluce v grilování

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hruška, Ladislav, 1978- - Autor
    Vydání první - 132 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 21 cm
    ISBN 978-80-901345-9-1
      Kincl, Martin, - Fotograf
     grilování  grilovaná jídla
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 372.299
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Grilování
    Revoluce v grilování
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 372.299   

    Údaje o názvuRevoluce v grilování : nejlepší recepty a nápady pro gril k letní pohodě / Láďa Hruška ; fotografie Martin Kincl
    Záhlaví-jméno Hruška, Ladislav, 1978- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : 6P, 2017
    Fyz.popis132 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 21 cm
    ISBN978-80-901345-9-1
    Číslo nár. bibl.cnb002900530
    Poznámky"Ve spolupráci s TV Prima a agenturou Solootions vydala Firma 6P-Petr Novotný s.r.o."--Tiráž
    Dal.odpovědnost Kincl, Martin, 1977- (Fotograf)
    Předmět.hesla grilování * grilovaná jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.526.3 , (083.12) , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Grilování
    Druh dok.KNIHY
    Revoluce v grilování
    Grilovat s Láďou Hruškou je radost! Připravte si více než 100 dobrot z grilu, které vás dostanou. Vynikající osvědčené, kamarády a sousedy vyhledávané dipy a omáčky. Ovoce na špízu z žáru ohně, kterému neodoláte. Recepty jsou super inspirací k rožnění masa, zeleniny, hub, sýrů, uzenin, ryb a mořských plodů. Zkrátka vychytané a bezpečné grilování. A nemáte-li dosud gril, nevadí. Láďa vám ve výběru poradí. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.