Počet záznamů: 1
Hygiena pri výrobe a použití zmrazených potravín
kniha
Krébes, Teodor - Autor
1. vyd. - Bratislava : Slovenské vydavateľstvo technickej literatúry, 1959 - 242 s. : il. ; 8°
Edícia potravinárskej literatúry
zmrazené potraviny hygiena potravin
příručkySignatura C 33.819 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Hygiena pri výrobe a použití zmrazených potravín / Teodor Krébes Záhlaví-jméno Krébes, Teodor (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Bratislava : Slovenské vydavateľstvo technickej literatúry, 1959 Fyz.popis 242 s. : il. ; 8° Edice Edícia potravinárskej literatúry Předmět.hesla zmrazené potraviny * hygiena potravin Forma, žánr příručky Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 614.31 , 664.8.037.59 , (035) Země vyd. Slovensko Jazyk dok. slovenština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1