Počet záznamů: 1  

Hygiena pri výrobe a použití zmrazených potravín

  1. kniha

    kniha


     Krébes, Teodor - Autor
    1. vyd. - Bratislava : Slovenské vydavateľstvo technickej literatúry, 1959 - 242 s. : il. ; 8°
    Edícia potravinárskej literatúry
     zmrazené potraviny  hygiena potravin
     příručky
    SignaturaC 33.819
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 33.819   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuHygiena pri výrobe a použití zmrazených potravín / Teodor Krébes
    Záhlaví-jméno Krébes, Teodor (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeBratislava : Slovenské vydavateľstvo technickej literatúry, 1959
    Fyz.popis242 s. : il. ; 8°
    Edice Edícia potravinárskej literatúry
    Předmět.hesla zmrazené potraviny * hygiena potravin
    Forma, žánr příručky
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 614.31 , 664.8.037.59 , (035)
    Země vyd.Slovensko
    Jazyk dok.slovenština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.