Počet záznamů: 1  

Výroba ozubených kol

  1. SYS0713485
    LBL
      
    01388nam-a22003011--4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240222104002.8
    007
      
    ta
    008
      
    980701s1959----xr------------------cze-d
    015
      
    $a cnb000684073
    035
      
    $a (OCoLC)85461396
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c ULG001 $d ABA001
    072
    -7
    $a 621 $x Strojírenství $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 621.833 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $a Klepal, Václav $7 jx20050510023 $4 aut
    245
    10
    $a Výroba ozubených kol : $b určeno pro frézaře, seřizovače, mistry, konstruktéry, opraváře a žáky prům. škol / $c autor: Václav Klepal a kol.
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Státní nakldatelství technické literatury, $c 1959 $f (Mír 1)
    300
      
    $a 401, [2] s. : $b [4] s. obr. tb. ; $c
    490
    1-
    $a Řada strojírenské literatury
    500
      
    $a Přehl. lit. a pramenů
    500
      
    $a Zn.
    500
      
    $a S fot., obr. a grafy v textu
    500
      
    $a 3200 výt.
    520
    3-
    $a V 15 statích jsou probrány dosavadní způsoby výroby ozubených kol čelních, kuželových s rovnými zuby, šnekových, globoidních a řetězových. Popsány jsou příslušné druhy strojů, včetně nejmodernějších a přivýkladujsouuplatněnybohaté výrobní zkušenosti autorského kolektivu. Autoři: V. Klepal, P. Kalivoda, K. Zeman, J. Bureš, J. Březina, J. Pulchart, F. Báša. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?nbn=cnb000684073 $2 NKP
    650
    07
    $a ozubená kola $7 ph123892 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    830
    -0
    $a Řada strojírenské literatury
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:395f0220-5a2f-11e7-b9d9-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.