Počet záznamů: 1  

Explorations in late scholasticism

  1. SYS0702681
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20221105002406.6
    007
      
    ta
    008
      
    170302s2016----xr-------f----000-0-eng-d
    015
      
    $a cnb002884970
    020
      
    $a 978-80-7007-473-2
    040
      
    $a CBA001 $b cze $e rda
    072
    -7
    $a 14 $x Filozofické systémy a hlediska $9 5 $2 Konspekt
    080
      
    $a 14(410.5) $2 MRF
    080
      
    $a 141.30 $2 MRF
    080
      
    $a 27-789.5-1/-9 $2 MRF
    080
      
    $a 141.31 $2 MRF
    080
      
    $a 141.319 $2 MRF
    080
      
    $a (082) $2 MRF
    245
    00
    $a Explorations in late scholasticism / $c Petr Dvořák, Tomáš Machula (editors)
    264
    -1
    $a Praha : $b Filosofia, $c 2016
    300
      
    $a 207 stran
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a "Filosofický časopis /Journal of Philisophy. Special Issue 2016"
    520
    3-
    $a Sborník studií o druhé scholastice vychází u příležitosti významného životního jubilea filozofa Stanislava Sousedíka. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788070074732 $2 Národní knihovna ČR
    650
    07
    $a scholastika $7 ph125441 $2 czenas
    650
    07
    $a jezuitská spiritualita $7 ph335399 $2 czenas
    650
    07
    $a tomismus $7 ph126680 $2 czenas
    650
    07
    $a skotská filozofie $7 ph125600 $2 czenas
    655
    -7
    $a sborníky $7 fd163935 $2 czenas
    700
    1-
    $a Dvořák, Petr, $d 1970- $7 kpwa2673 $4 edt
    700
    1-
    $a Machula, Tomáš, $d 1971- $7 jn20010309673 $4 edt
    772
    0-
    $t Filosofický časopis $x 0015-1831 $d Praha : Československá akademie věd, 1953- Praha : Academia Praha : Filosofický ústav AV ČR
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.