Počet záznamů: 1
Esterman, Georgina - Autor
První české vydání - 128 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-256-1957-5
Janů, Renáta - Překladatel
racionální výživa cukr dietní jídla
kuchařské recepty příručkySignatura C 371.859 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Unifikovaný název Sugar-free kitchen. Česky Údaje o názvu Sugar-free kuchyně : jak jíst zdravě a cítit se dobře / nové recepty a foodstyling Georgina Esterman Záhlaví-jméno Esterman, Georgina (Autor) Údaje o vydání První české vydání Nakladatel Praha : Svojtka & Co., 2017 Fyz.popis 128 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-256-1957-5 Číslo nár. bibl. cnb002895474 Poznámky Z angličtiny přeložila Renáta Janů. Obálkový podnázev: lahodné pokrmy pro spokojený pocit a zdraví Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Janů, Renáta (Překladatel)
Předmět.hesla racionální výživa * cukr - zdravotní aspekty * dietní jídla Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 613.2 , 616 , 664.1 , 641.883 , 641.561 , (083.12) , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Fotografická publikace receptů na přípravu jídel bez cukru nebo s velmi nízkým obsahem cukru - maximálně 6 g cukru na 100 g surovin.Kniha ukazuje, kde všude se cukr při každodenním vaření nalézá, a přináší rady k jeho omezení. Předpisy na snídaně, obědy a svačiny, hlavní chody, dezerty a pečivo. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1