Počet záznamů: 1  

Sugar-free kuchyně

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Esterman, Georgina - Autor
    První české vydání - 128 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-256-1957-5
      Janů, Renáta - Překladatel
     racionální výživa  cukr  dietní jídla
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 371.859
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Sugar-free kuchyně
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 371.859   

    Unifikovaný název Sugar-free kitchen. Česky
    Údaje o názvuSugar-free kuchyně : jak jíst zdravě a cítit se dobře / nové recepty a foodstyling Georgina Esterman
    Záhlaví-jméno Esterman, Georgina (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní české vydání
    NakladatelPraha : Svojtka & Co., 2017
    Fyz.popis128 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-256-1957-5
    Číslo nár. bibl.cnb002895474
    PoznámkyZ angličtiny přeložila Renáta Janů. Obálkový podnázev: lahodné pokrmy pro spokojený pocit a zdraví
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Janů, Renáta (Překladatel)
    Předmět.hesla racionální výživa * cukr - zdravotní aspekty * dietní jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 613.2 , 616 , 664.1 , 641.883 , 641.561 , (083.12) , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Sugar-free kuchyně
    Fotografická publikace receptů na přípravu jídel bez cukru nebo s velmi nízkým obsahem cukru - maximálně 6 g cukru na 100 g surovin.Kniha ukazuje, kde všude se cukr při každodenním vaření nalézá, a přináší rady k jeho omezení. Předpisy na snídaně, obědy a svačiny, hlavní chody, dezerty a pečivo. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.