Počet záznamů: 1  

Uspořádání a obsluha osnovního stávku

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Gregor, Blahoslav, 1927-1982 - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1960 - 282 s. : il. ; 8°
    Technická minima textilního průmyslu ; Řada textilní literatury
      Pospíšil, Otakar - Autor   Sovadník, František - Autor
     textilní stroje  strojové pletení
     příručky
    SignaturaC 37.058
    Umístění
    Uspořádání a obsluha osnovního stávku
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 37.058   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuUspořádání a obsluha osnovního stávku / Blahoslav Gregor, František Sovadník, Otakar Pospíšil
    Záhlaví-jméno Gregor, Blahoslav, 1927-1982 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1960 (Brno : Tisk 12)
    Fyz.popis282 s. : il. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000515729
    Edice Technická minima textilního průmyslu ; 20
    Řada textilní literatury
    PoznámkyS fot. v textu. 1400 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Poznámky k uživatelskému určeníUrčeno pletařkám a mistrům v dílnách osnovních stávků, pletařským technikům a žákům prům. škol textilních
    Dal.odpovědnost Pospíšil, Otakar (Autor)
    Sovadník, František (Autor)
    Předmět.hesla textilní stroje * strojové pletení
    Forma, žánr příručky
    Konspekt677 - Textilní průmysl
    MDT 646.26 , 677.025 , 677.05 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Uspořádání a obsluha osnovního stávku
    Pojednává o celé problematice výroby pleteného zboží na osnovních stávcích, popisuje hlavní zásady správného snování a výběru jednotlivých druhů materiálu, zabývá se podrobně typy stávků, jejich montáží a pracovními podmínkami technologickými, hygienickými a bezpečnostními. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.