Počet záznamů: 1  

Vaříme podle Herbáře

  1. SYS0682840
    LBL
      
    02750nam-a2200733-ia4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240510222614.0
    007
      
    ta
    008
      
    161120s2016----xr-ac--e------001-0-cze-d
    020
      
    $a 978-80-7404-207-2 $q (vázáno)
    035
      
    $a (OCoLC)879565077
    040
      
    $a CBA001 $b cze $e rda
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 633.88 $2 MRF
    080
      
    $a 615.89:633.88 $2 MRF
    080
      
    $a 641.55 $2 MRF
    080
      
    $a (0.062) $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Winterová, Kateřina, $d 1976- $7 jo20000080713 $4 aut
    245
    10
    $a Vaříme podle Herbáře. $n 4 / $c Kateřina Winterová, Linda Rybová ; s fotografiemi Adama Holého
    250
      
    $a Vydání první
    264
    -1
    $a Praha : $b Česká televize ve spolupráci s Virtue CS s.r.o., $c 2016
    300
      
    $a 219 stran ; $b barevné ilustrace, portréty ; $c 26 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    336
      
    $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Edice ČT
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    520
    3-
    $a Nejen do třetice bývá všeho dobrého, ale může tak být i do čtveřice, jak dokládá tento, v pořadí již čtvrtý svazek oblíbené lifestylové kuchařky. A co je v něm dobrého? Je to tradice osvědčené nápaditosti v podání dvou protagonistek televizního pořadu Herbář. Je to harmonické souznění s přírodou, jejími cykly, proměnami v průběhu roku a užitek z jejích plodů. Je to vnímavá úcta k životu předků, k jejich dílu, důmyslu a fortelu, ale i k jejich způsobu obživy. To vše se promítá v pestré škále bezmála dvou stovek receptů, jež autorky sesbíraly z nejrůznějších zdrojů, především domácích, vyzkoušely je a předvedly naživo na televizní obrazovce. Jsou mezi nimi pokrmy z masa, zeleniny, ovoce a bylin, pečivo, nápoje, sladkosti. Skvosty lidové kuchyně, jako boží milosti, frgále, hoďbidlo, kucmoch. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788074042072 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a léčivé rostliny $7 ph115198 $2 czenas
    650
    07
    $a fytoterapie $7 ph120421 $2 czenas
    650
    07
    $a jídla $7 ph114847 $2 czenas
    655
    -7
    $a populárně-naučné publikace $7 fd131864 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    700
    1-
    $a Rybová, Linda, $d 1975- $7 ola2002147000 $4 aut
    700
    1-
    $a Holý, Adam, $d 1974-2016 $7 jx20050110007 $4 pht
    830
    -0
    $a Edice České televize
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.