Počet záznamů: 1
Hemsley, Jasmine - Autor
319 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
ISBN 978-80-7529-260-5
Hemsley, Melissa - Autor Janišová, Hana - Překladatel Janiš, Viktor, - Překladatel
racionální výživa jídla příprava jídel
kuchařské recepty příručkySignatura C 369.902 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Unifikovaný název Art of eating well. Česky Údaje o názvu Umění dobrého jídla / Jasmine a Melissa Hemsleyovy ; z anglického originálu The art of eating well ... přeložili Hana a Viktor Janišovi Záhlaví-jméno Hemsley, Jasmine (Autor) Nakladatel [Praha] : Slovart, [2016] Copyright ©2016 Fyz.popis 319 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm ISBN 978-80-7529-260-5 Číslo nár. bibl. cnb002859208 Poznámky Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Hemsley, Melissa (Autor)
Janišová, Hana (Překladatel)
Janiš, Viktor, 1974- (Překladatel)
Předmět.hesla racionální výživa * jídla * příprava jídel Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 613.2 , 641.55 , (083.12) , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Zdraví začíná zevnitř – přispěje k tomu i to, když jíte skutečné, průmyslově nezpracované a výživné jídlo, které vám umožní vést zdravější a aktivnější život. Z knihy sester Hemsleyových pochopíte, co je pro vaše tělo dobré. A můžete pak jednoduše změnit své návyky a vybrat si jídlo, které je lahodné a zároveň vám svědčí. Autorky na základě vlastních zkušeností a deseti let studia sepsaly základní pravidla, v nichž kombinují odvěké principy stravování s moderním dietetickým výzkumem. Ze svého bohatého repertoáru vyzkoušených receptů pak vybraly jednoduché předpisy pro domácí vaření od snídaní, polévek přes maso a ryby, přílohy, zeleninová jídla, saláty, dipy a zálivky až po pečené či nepečené dezerty a nápoje. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1