Počet záznamů: 1  

Čokoláda

  1. SYS0679967
    LBL
      
    01470nam-a2200409-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20200318192115.6
    007
      
    ta
    008
      
    161107s2016----xr-a---e------001-0-cze-d
    015
      
    $a cnb002854944
    020
      
    $a 978-80-7390-498-2 $q (vázáno) : $c Kč 499.00
    035
      
    $a (OCoLC)965748639
    040
      
    $a KLG001 $b cze $e rda
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 663.91 $2 MRF
    080
      
    $a 663.918.5 $2 MRF
    080
      
    $a 641.85 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Tibballs, Kirsten $7 xx0207963 $4 aut
    240
    10
    $a Chocolate. $l Česky
    245
    10
    $a Čokoláda : $b lahodné recepty rady, jak připravit nejrůznější sušenky, dorty, cukrovinky a dezerty / $c Kirsten Tibballs ; z anglického originálu Chocolate ... přeložila Vladimíra Fonfárová
    264
    -1
    $a Praha : $b Dobrovský s.r.o., $c 2016
    300
      
    $a 255 stran : $b barevné ilustrace ; $c 26 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Knihy Omega
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    520
    3-
    $a Pro všechny, kdo mají rádi čokoládu, jsou tu sladké, netradiční recepty,klasické i současné. Kirsten Tibballs, šéfkuchaři přezdívaná "australská královna čokolády", provozuje školu pro domácí kuchaře, kteří chtějí ovládnout jemné umění čokolády a cukrářství. Její dlouholeté zkušenosti učitelky jí umožnily shromáždit tuto úžasnou sbírku receptů pro všechny, kteří si rádi dají něco sladkého na zub a kteří chtějí ohromit své přátele a rodinu pečlivě připravenými pokrmy z čokolády. Čokoláda je vždy hlavní ingredience každého receptu.Recepty jsou rozdělené do tří kategorií: lehké, středně těžké a obtížné. Kirsten pečlivě krok za krokem popisuje celou přípravu a doprovází ji mnoha fotografiemi, takže budete mít dokonalý přehled o celé přípravě. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788073904982 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a čokoláda $7 ph128187 $2 czenas
    650
    07
    $a čokoládové cukrovinky $7 ph134737 $2 czenas
    650
    07
    $a moučníky $7 ph115366 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    700
    1-
    $a Fonfárová, Vladimíra, $d 1983- $7 hka2013753067 $4 trl
    830
    -0
    $a Knihy Omega (Dobrovský)
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.